Corona-besmettingen

25 oktober 2020
Terug

In de herfstvakantie zijn twee medewerkers positief getest op Corona. Na contact met de GGD is gebleken dat er geen interventies of acties uitgezet hoeven te worden. Tevens zijn er enkele collega’s in nauw contact geweest met een COVID-19 besmet persoon en zij moeten hierdoor 10 dagen in quarantaine.

Er is nog geen sprake van een mondkapjesplicht, toch verzoeken wij hier gehoor aan te geven op school tijdens de leswisselingen, net zoals dit in enkele praktijkvakken al verplicht is.

Verder is in de herfstvakantie een bericht van de gemeente ontvangen dat er sprake is van een noodverordening en dat de kleedlokalen van de extern gehuurde zalen, gesloten dienen te zijn tot nader bericht.
De gemeente is nog in gesprek met de veiligheidsregio die de noodverordening uitgeeft om te kijken of er nog een wijziging in kan komen voor het onderwijs.
De LO-lessen in onze eigen kleine zaal mogen wel doorgaan en hier mogen we wel de kleedruimtes gebruiken.

Door de quarantaine van medewerkers én het niet door kunnen gaan van alle gymlessen, zal er sprake zijn van meer lesuitval dat u van ons gewend bent. We hopen hier op uw begrip.

Aan ouders/verzorgers het verzoek om ons op de hoogte te houden wanneer uw kind klachten heeft, maar ook wanneer er sprake in van quarantaine of besmetting. Zo kunnen wij ook interventies of acties uitzetten daar waar nodig.