Vakantie bijna voorbij

4 mei 2020
Terug

De vakantie is weer bijna voorbij. Ik hoop van harte dat de vakantie jullie enige rust heeft gebracht na de hectische tijd die daaraan vooraf ging. Woensdag beginnen de lessen weer.

Examens

Voor leerjaar 4 geldt dat we bezig zijn met de afronding van de schoolexamens. Bekijk HIER meer informatie hierover.

Stappenplan voor leerjaar 1 tot en met 3

Voor alle andere leerlingen geldt dat we werken zoals vóór de vakantie - onderwijs op afstand. Om een goed overzicht te hebben van de dag, is een stappenplan voor jullie gemaakt. Dit stappenplan wordt ook door de coach nog aan jullie verstuurd. Bekijk hier dit stappenplan. Het is een handzaam overzicht, dat je iedere schooldag weer kunt gebruiken, zolang je thuis onderwijs moet volgen. Mocht je een papieren versie van dit overzicht willen ontvangen, stuur dan een mailtje naar Nicole Janssen: nicole.janssen@stichtinglvo.nl.

Meer informatie op 20 mei

Op 20 mei horen we weer meer informatie vanuit de overheid. Het streven zal zijn om per 2 juni de school weer (gedeeltelijk) te openen. Hierover volgt voor ons nog een opstartprotocol vanuit het RIVM. Tot die tijd verwachten we dat onze leerlingen het rooster volgen in Somtoday, de planners in ItsLearning blijven volgen en de ingeplande online lessen te bezoeken (via Teams) én natuurlijk de (huiswerk)opdrachten in te leveren.

Uiteraard geldt dat we voor u bereikbaar blijven. Helaas nog niet fysiek op school, maar per mail of telefoon kunt u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Janneke Jacobs
Locatiedirecteur Het Kwadrant