Bedrijfsbezoek Herpertz

3 juli 2018
Terug

Leerling Kyro van Praktijkonderwijs loopt 1 dag per week stage bij Herpertz. Hij wilde graag aan zijn klasgenoten laten zien waar hij welke maandag was als hij niet in de klas aanwezig was. Daarom is hij op 15 juni 2018 bedrijfsbezoek geweest met zijn klas.

Hieronder volgt het verslag van dit bezoek:

Kyro had dit erg leuk geregeld. We werden erg hartelijk ontvangen en hebben een rondleiding door het bedrijf gekregen. Eerst buiten op het erg grote buitenterrein. Er waren nog een paar kranen en wat ander materieel aanwezig maar het grootste gedeelte van het materieel was uiteraard uit huis.

Na uitgebreide uitleg over de mobiele politie unit,  mobiele kranen, torenkranen waar en wanneer ze ingezet worden e.d. hebben we ook binnen rond mogen kijken.

We hebben het kantoorgedeelte en de werkplaats bekeken. Er wordt veel gerepareerd en erg veel zelf gemaakt bij Herpertz. Uiteindelijk zijn we na een kop thee en koffie met een hele mooie poster weer naar school gegaan. Een hele leerzame dag waar een leerling supertrots zijn stageplek heeft gepresenteerd. Goed voorbeeld van leren in de echte wereld.

Dank je wel, Kyro!

 

Het Kwadrant


Samen leren met plezier!

Het Kwadrant

Samen leren met plezier!