Aanmelden rondleiding voor groep 7

16 juni 2022
Terug

Zit jij in groep 7 en kom je onze school ontdekken?

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat jullie volgend jaar al naar groep 8 gaan! Hét jaar waarin jullie gaan kiezen voor een school voor voorgezet onderwijs.

Wij weten dat veel leerlingen van groep 7 normaal gesproken al vóór groep 8 een kijkje komen nemen op onze school. Door de coronamaatregelen was dat dit schooljaar helaas niet mogelijk. Daarom hebben we goed nieuws! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 openen we op woensdag 29 juni onze deuren. We vinden het ontzettend fijn dat we jullie eindelijk onze school van binnen kunnen laten zien!

Onze school bestaat uit het vmbo en het praktijkonderwijs. Praktijkonderwijs is alleen toegankelijk voor leerlingen die praktijkonderwijs-advies krijgen, of bij twijfel tussen praktijkonderwijs en vmbo basis. Heb je vragen hierover, neem dan even contact op met de leerkracht van je basisschool.  

Rondleiding voor groep 7

De leerlingen van groep 7 ontvangen we op woensdag 29 juni uur om 19.00 uur op onze school. We gaan in groepjes onze school laten zien. We laten jou onze praktijk- en theorielokalen zien en lopen met jullie door de school zodat jullie de hele school eindelijk van binnen kunnen zien. Wat gebeurt er allemaal op onze school, hoe ziet een les eruit en wat kun je verwachten op het voortgezet onderwijs? Dit soort vragen komen dan aan bod. Ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom!

Kom jij onze school ontdekken? Schrijf je dan in via ons online inschrijfformulier.

  • Inschrijven is alleen mogelijk voor leerlingen van groep 7.
  • De inschrijfperiode loopt tot en met dinsdag 28 juni.
  • Je kunt je aanmelden voor alleen vmbo, alleen praktijkonderwijs of voor vmbo én praktijkonderwijs.