Basketbal Bingo

4 februari 2021
Terug

Om jullie in deze lockdown in beweging te houden heeft Het Kwadrant in samenwerking met BAL voor jullie een Basketbal Bingo in elkaar gezet.

Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt. 

Wat houdt de Basketbal Bingo in?

Elke ochtend in de reflectieweek vanaf maandag 8 februari tot en met vrijdag 12 februari delen wij via onze Instagram- pagina een aantal cijfers.

Aan de cijfers zijn basketbalvaardigheden gekoppeld.
Jullie kunnen thuis de skills oefenen en als het goed lukt, ga je de skill filmen en delen met Het Kwadrant, dan mag je het nummer afvinken van je Bingokaart!

Wat heb je ervoor nodig?

Een basketbal of andere bal die goed kan stuiteren, en een eigen account op Instagram of van één van jouw ouders die er een heeft.  

In de filmpjes worden zoveel mogelijk materialen gebruikt die iedereen in huis heeft. Mocht het eens voorkomen dat je het voorwerp niet hebt dan maakt dat helemaal niks uit, gebruik je creativiteit en zoek een ander voorwerp waarmee je de oefening toch kan uitvoeren. Verder heb je nog een telefoon of camera nodig die jouw skills gaat vastleggen en waarmee je de cijfers op je kaart kan afvinken!

De gemaakte filmpjes kunnen op jullie eigen social media pagina gedeeld worden, en tag Het Kwadrant beweegt (#Hetkwadrantbeweegt) daarin, dan kunnen wij jullie skills aan al onze volgers laten zien!
Vind je het niet prettig om de filmpjes online te plaatsen? Dan kunnen deze gestuurd worden naar het telefoonnummer: 06-14884158 om toch jullie stempel voor op de Bingokaart te verdienen!

Ten slotte heb je natuurlijk een Bingokaart nodig, deze krijg je via jouw coach.

Hoe tag ik Het Kwadrant in mijn berichten?

Als je op Instagram jouw video wilt plaatsen, kun je dit in een bericht doen of in je verhaal. Als je kiest voor een bericht dan kies je voor “Personen taggen” en zoek je Het Kwadrant op.
Als je jouw video op jouw verhaal plaatst, typ je @hetkwadrantbeweegt en kies je voor de Het Kwadrant-pagina die in de zoekresultaten verschijnt. Als je het bericht of jouw verhaal plaatst kan Het Kwadrant jouw video bekijken, delen en verdien jij een ‘stempel’ op je Bingokaart.

Tot slot

Heb je een volle Bingokaart? Maak een foto, mail deze naar je coach en win een prijs!