Een podium voor alle talenten uit de regio Weert!

10 september 2020
Terug

De komende maanden biedt het Muntteater alle talenten uit de regio Weert een podiummoment! Op zaterdag 17 oktober, zaterdag 21 november en zondag 20 december kan iedereen zijn of haar talent tonen aan het publiek! Leeftijd en (podium)ervaring speelt geen rol, iedereen mag mee doen, van jong tot oud!

Ambitieuze cabaretiers, musici, singer-songwriters, illusionisten, acteurs, bands en andere acts: grijp nu je kans en meld je aan!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er door het Munttheater een gevarieerd programma samengesteld van verschillende acts. Belangrijk is dus om bij je aanmelding door te geven wanneer je op welke data beschikbaar bent. Ben je geselecteerd, dan neem het Munttheater contact met je op om de details door te spreken die aansluiten bij je act. Je wordt professioneel begeleid door onze theatertechnici, marketing- en event afdeling, zodat je kunt ervaren hoe het is om op een groot podium in de spotlights te staan.

Aanmelden voor het Open Podium kan t/m 22 september via deze LINK.

Belangrijke zaken op een rij:

  • Je act mag maximaal 20 minuten duren (mag ook korter!)
  • Geef je beschikbaarheid aan ons door in je aanmelding, houd er rekening mee dat je de gehele dag beschikbaar bent voor repetitie, doorloop en show.
  • Munttheater selecteert acts en stelt het programma samen.
  • Als je geselecteerd bent, nemen we contact met je op.
  • Leeftijd en ervaring speelt geen rol (iedereen mag mee doen, van jong tot oud!)