Kwadrantleerlingen creatief met ideeën

1 december 2015
Terug

Kwadrantleerlingen komen met ideeën.

(Tekst en foto's Weertdegekste.nl)

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. De Weertenaren deden massaal mee met de actie. Bij ons op Het Kwadrant werd er ook aandacht aan besteed wat diverse goede en creatieve ideeën opleverde.
Centrummanagement mocht vele tientallen ontwerpen ontvangen, waaronder dus van leerlingen van het Kwadrant. Zij hadden zowel individueel als in groepsverband leuke ideeën voorgedragen. Van led-verlichting tot Minions, van alles kwam aan bod.

Centrummanagement en de initiatiefnemers van Architectuurlijk Weert en communicatiebureau Beeldvang waren blij verrast met de tientallen inzendingen. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Natuurlijk zal er alles aan gedaan worden om het winnende ontwerp ook uit te voeren.

Graag nodigen wij alle belangstellenden uit aanwezig te zijn bij de ontknoping van deze prijsvraag die plaats vindt op zondag 31 januari a.s. vanaf 17.00 uur in de ontmoetingsruimte van het pand aan de Beekstraat 62 in Weert. Hier zijn alle voorstellen sinds Kerstmis in een doorlopende diaserie aan het publiek gepresenteerd.

Hieronder: onze leerlingen dragen ideeën aan.