Meeloopmiddagen

19 januari 2023
Terug

Zit jij in groep 8? Dan maak je binnenkort samen met jouw ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een middelbare school. Een grote stap en belangrijke beslissing!

Wellicht vind je het fijn om vóór die tijd nog een keertje op onze school te komen kijken. Dat kan! Speciaal voor alle groep 8-leerlingen organiseren wij op 8 en 15 februari 2023 meeloopmiddagen. Je ervaart dan hoe het op school is als alle leerlingen er zijn en je krijgt antwoord op alle vragen die je wellicht nog hebt. Ben jij erbij?


Programma Het Kwadrant

Tijdens de meeloopmiddag op Het Kwadrant loop je twee lessen mee met een brugklas of een klas uit leerjaar 2. Je neemt echt in de klas plaats en volgt twee lessen mee.

We ontvangen je graag om 13.15 uur bij de hoofdingang (Thornstraat 7). Daar kun je ook je fiets parkeren. De lessen zijn om 14.55 uur afgelopen. Beide middagen omvatten hetzelfde programma; aanmelden voor één middag is dus voldoende! Let wel, deze middagen zijn alleen bedoeld voor de leerlingen van groep 8.

Praktijkonderwijs

Het Praktijkonderwijs op Het Kwadrant neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Mocht je meer informatie willen over PRO (Praktijkonderwijs), dan kun je (samen met je ouders/verzorgers) contact opnemen met mevrouw Geelen (nicole.geelen@stichtinglvo.nl of 0495-513660) en met haar een afspraak maken.

Aanmelden

Aanmelden voor de meeloopmiddag kan tot en met maandag 6 februari, 23:59 uur via het online aanmeldformulier:

Aanmeldformulier

 
Aanmeldformulieren overige scholen LVO Weert

Weet je nog niet zeker welke school het gaat worden en wil je ook op een andere school gaan kijken? Dat kan! Onderstaand de links naar de inschrijfpagina’s van de andere scholen. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.

Aanmeldavonden

Mocht je na de meeloopmiddag enthousiast zijn en wil je je op onze school aanmelden? Dat kan op maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023. Meer informatie hierover vind je binnenkort op onze website.