Mooie examenresultaten LVO Weert

4 juni 2020
Terug

Donderdag 4 juni was een spannende dag voor onze eindexamenkandidaten. De resultaten van de examens zijn bekend en laten zien dat onze leerlingen wederom een geweldig resultaat hebben behaald!

Uitblinker is een slagingspercentage van 100% op het BRAVO! College Cranendonck. Ook Het Kwadrant kan nog een 100% slagingspercentage halen. Op dit moment is 98.9% van de leerlingen geslaagd. Twee leerlingen kunnen nog slagen na de resultaatverbeteringstoets (RV-toets). Op Het College is 93% van de leerlingen geslaagd, op de Philips van Horne 93,5% op de havo en 88,4% op de mavo. Ook op deze scholen kunnen nog enkele leerlingen slagen na de RV-toetsen.

Deze geweldige examenuitslagen zijn het resultaat van alle inspanningen die zowel onze leerlingen als onze docenten samen geleverd hebben in deze bijzondere tijd.  Ook de geweldige steun van alle ouders/verzorgers mogen we hierbij zeker niet vergeten. Wij feliciteren alle geslaagden van harte met deze mijlpaal en wensen de leerlingen die nog een RV-toets gaan maken heel veel succes! Wij hebben alle vertrouwen in jullie.