Nieuw: pannakooi

8 april 2021
Terug

Helaas moeten we voorlopig 1,5 meter afstand houden en gaan de LO-lessen niet fysiek op school door. Voor de sportievelingen onder ons natuurlijk heel erg jammer. 
Maar toch zijn we ondertussen bezig om het schoolplein te upgraden en wat sportiever te maken!

Zoals jullie allemaal gezien zullen hebben, is er een heuse pannakooi op het schoolplein geplaatst.
Geweldig als we straks weer ‘gewoon’ met elkaar mogen sporten om hier (ook in pauzes!) gebruik van te maken.

Er zijn al wilde plannen over een onderbouwcompetitie in de pauzes, gymlessen die we op het schoolplein mogen geven enzovoorts…..Maar helaas, voorlopig kunnen we er nog geen gebruik van maken door de geldende Corona-maatregelen.

Dat geeft ons wel de tijd om de kooi echt helemaal af te maken. Leerlingen uit leerjaar 3 en 4 van de techniekafdeling helpen een handje mee. Zo zijn deze leerlingen bezig om hekwerk te plaatsen zodat de goals afgesloten worden. Tevens wordt er nog een extra constructie gelast om alles nog steviger te maken. Ook hebben een aantal leerlingen bij de randen van het hekwerk de boel opnieuw betegeld.

Geweldig natuurlijk dat leerlingen de handen uit de mouwen steken om dit project af te maken - leren in de echte wereld!

Gezocht: net van 12 x 20 meter

We zijn nog op zoek naar een net van minimaal 12 x 20 meter om over de kooi te spannen. Op deze manier kan de bal niet uit de kooi en kan het spel gewoon doorgaan.

Dus kent u iemand die een dergelijk net (uiteraard tegen een vergoeding) heeft dan horen wij het graag van u. Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: info@hetkwadrant.nl

Bekijk HIER de foto's van de opbouw van de kooi.

NB Dank aan John Linders voor de foto’s.