Nieuwe locatiedirecteur Philips van Horne

27 juni 2019
Terug

Peter Paul Truijen, de huidige locatiedirecteur van het Romboutscollege Brunssum, wordt per 1 augustus 2019 benoemd tot locatiedirecteur van de Philips van Horne in Weert. Peter Paul Truijen is geen onbekende binnen Stichting LVO. Hij heeft onder andere gewerkt bij het Bisschoppelijk College Weert, Junior College Cranendonck in Budel en Terra Nigra PrO Maastricht.

Peter Paul: “Mijn drijfveer in het onderwijs is de leerling. Hij/zij heeft recht op goed, gedegen onderwijs dat past bij de leerling en tijd. Een uitdagende leeromgeving creëren en faciliteren met de beschikbare middelen. De docent speelt hierin de belangrijkste rol als schakel in de kennisoverdracht, uitdaging en motivatie van en voor de leerling, het triggeren van de leerling om het maximale uit zichzelf te halen en het werken aan zijn/haar toekomst. 

Op alle scholen waar ik gewerkt heb, heb ik gebouwd samen met het team, leerlingen en ouders; ontwikkelen vanaf de werkvloer om tot een gezamenlijk gedragen resultaat te komen. Ik heb daarover mijn ideeën en daarover ga ik altijd graag het gesprek aan, met iedereen. Ik zie uit naar de kennismaking met de school en alle betrokkenen. Voor nu wens ik iedereen alvast een hele fijne en rustgevende zomervakantie!”