Online beursbezoek AgroTechniek Holland 2021 beurs

16 februari 2021
Terug

Oriënteren op beroepen en opleidingen is momenteel niet zo makkelijk voor vo-leerlingen. Voor de leerlingen die interesse hebben in techniek is er binnenkort een heel leuk online evenement; een virtueel bezoek aan een beurs die bol staat van mooie machines en materieel: de AgroTechniek Holland 2021 beurs.

De ATH beurs is normaal gesproken een hele grote en indrukwekkende beurs waar de mooiste en nieuwste machines worden gepresenteerd. De organisatie heeft het evenement omgezet in een online event voor leveranciers, klanten maar ook de leerlingen zijn niet vergeten!

Je kunt je voor 10 of 11 maart aanmelden voor dit unieke online event. Meer informatie vind je in deze flyer. Er is een virtuele beursstand vol voorlichtingsmateriaal, filmpjes en informatie. Uniek is dat het een live event is en dat je op 10 & 11 maart via Teams in kunt loggen en dat je live kunt praten met professionals uit het veld of een kijkje neemt in de werkplaats vol mobiele werktuigen.

In de werkplaats kunnen de leerlingen kennismaken met levensechte 3D modellen van trekkers en graafmachines in Augmented Reality - die de leerlingen met hun mobiel direct kunnen bekijken! 

Er is een interactief gedeelte waar ze hun technische kennis met de hele klas/groep tegelijk kunnen testen en zien hoe ze scoren tegen andere klassen uit het hele land en een mooie prijs winnen.

In de beursstand zijn daarnaast ook mbo studenten en mbo docenten aanwezig zodat ze ook vragen kunnen stellen over alles wat ze bezig houdt bij de keuze van een vervolgopleiding mobiele werktuigen in het mbo. 

Wij (samenwerkende mbo’s verenigd in Tim: www.techinmotion.nl) denken je hiermee echt iets te bieden waardoor leerlingen een beter beeld van een vervolgopleiding of beroep kunnen krijgen. We zijn er heel enthousiast over, wij hopen jullie ook!