Bijeenkomst nieuw huisvestingsplan

26 maart 2018, 19:00 - 21:00
Terug

Zoals jullie weten werkt LVO Weert aan een nieuw huisvestingsplan. Voor LVO Weert is het van groot belang om jullie hier in te betrekken. Om die reden is aan ons, Studio Ni/PUUR, gevraagd om dit te faciliteren. 

Wat is ons plan? 
We zullen werken in 2 stappen. In eerste instantie zullen 3 workshops georganiseerd worden. Een voor ouders, een voor leerlingen en een voor medewerkers. In deze workshops zullen we creatief aan de slag gaan met een aantal thema’s uit het schoolplan en zullen we deze tot leven proberen te brengen. Dit zal ons helpen in het ontwikkelen van 3 eerste richtingen van het schoolplan.

Vervolgens zullen 3 groepsdiscussies (max. 8 ouders, 8 leerlingen en 8 medewerkers) plaatsvinden. In deze groepsdiscussies worden een aantal concrete zaken aan jullie voorgelegd, maar ook hier wordt een bepaalde mate van creativiteit verwacht.

Wie zoeken we? 
We zoeken mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan deze workshops of groepsdiscussies. Het is heel handig en fijn als je open bent, makkelijk praat en een beetje creatief bent. 
Kies voor de workshop als je vooral houdt van doen, actie en ‘out of the box’ kan denken.
Kies voor de groepsdiscussie als je je goed kan uitdrukken, niet bang bent om je mening te geven en wellicht iets minder creatief bent.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de aula van Het Kwadrant en is bedoeld voor ouders.

Het Kwadrant


Samen leren met plezier!

Het Kwadrant

Samen leren met plezier!