KOERS-VMBO

Ben jij iemand die graag in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau wil werken? Die graag zelf bepaalt over welk onderwerp je wilt leren? Iemand die graag met digitale leermiddelen werkt? Dan is Koers op Het Kwadrant iets voor jou!

Het Kwadrant biedt deze vorm van onderwijs aan voor basis- en kaderleerlingen. Je mag zelf meer richting geven aan je onderwijsproces en bent meer eigenaar van je eigen leren. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed leert kennen en dat je nadenkt over vragen als: Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat wil ik verbeteren? En wat wil ik bereiken? Binnen Koers werk je samen met je vakdocenten en coach aan jouw ontwikkeling, die past bij je eigen interesse en motivatie.     
 

Hoe ziet mijn lesrooster eruit?

Je hebt hetzelfde lesrooster als de leerlingen die voor regulier basis of kader hebben gekozen. Je start iedere dag om 08.45 uur en eindigt je lesdag om 14.55 uur. Na het zesde lesuur kan er nog een zevende uur, een begeleidingsuur, worden ingezet. Deze les duurt tot 15.50 uur. Niet alleen de lestijden, maar ook je (praktijk)vakken zijn hetzelfde.

 

Van wie krijg ik les?

De lessen worden verzorgd door een team van enthousiaste docenten. En één van deze docenten krijg je als coach toegewezen. Samen ontdek je waar je goed in bent en de coaches begeleiden je bij je leerproces. We leren samen en leren van elkaar!
 

Aanmelden

De aanmelding voor Koers Het Kwadrant vindt plaats tijdens één van de aanmeldavonden in maart.
 

Meer informatie

Mevr. M. Heijnsdijk, coördinator Koers
E. m.heijnsdijk@stichtinglvo.nl
T. 0495 - 513 666

Mevr. L. van Veldhoven, coördinator Koers
E. l.vanveldhoven@stichtinglvo.nl
T. 0495 - 513 666

Bekijk HIER de folder.