Nieuws

Meet & Greet: kom jij online kennismaken?

9 november 2020
Terug

Zit jij in groep 7 of 8? Dan ga jij in de komende maanden een belangrijke stap zetten: je kiest een school voor voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool. Op de scholen van LVO Weert ben jij van harte welkom!

Normaal gesproken nodigen wij jou en jouw ouders uit om een kijkje te komen nemen op onze scholen. Dan laten we jullie zien waar onze leerlingen op school mee bezig zijn. Je leert het gebouw al een beetje kennen en maakt kennis met de leraren waarvan je volgend jaar les krijgt. Dat is dit jaar helaas allemaal anders. De coronamaatregelen maken het onmogelijk om op dit moment een Open Huis te organiseren en iedereen op onze school rond te laten kijken.


Online voorlichting

Omdat we jullie evengoed onze prachtige scholen willen laten zien, hebben we een digitale voorlichting gemaakt. Je kunt dus gewoon bij ons binnenkijken vanaf je eigen luie stoel! Hoe stoer is dat? Tijdens de uitzending vertellen we je alles wat je over onze scholen wilt weten. We nemen je mee het gebouw in en leggen de meest prangende vragen voor aan onze huidige leerlingen.


Ben jij erbij?

We hopen van harte dat je online met ons kennis komt maken. Dit kan van 19:00 tot 20:00 uur op de volgende momenten: 

  • Maandag 11 januari 2021: Het College Weert en Koers
  • Dinsdag 12 januari 2021: Philips van Horne
  • Woensdag 13 januari 2021: BRAVO! College Cranendonck
  • Donderdag 14 januari 2021: Het Kwadrant


Ga op tijd achter je laptop zitten en pak er wat lekkers bij. Om 19:00 uur gaan we van start. O ja, meld je wel even aan. Dan kunnen we jou op tijd op de hoogte stellen van de spelregels én we sturen jou een online folder toe.  

 

Heb je nog vragen?

Heb je tijdens de uitzending een vraag? Dat kun je deze online stellen. Een team van docenten zit klaar om jouw vraag te beantwoorden.