Hulp bij energiebespaarklusjes aan huis

26 februari 2024
Terug

Hoge energiekosten blijven voor veel inwoners een probleem. De gemeente Weert en Het Kwadrant willen graag helpen zodat inwoners/ouders geld kunnen besparen en hun huis comfortabeler kunnen maken. Hiervoor is het project Energiefixers opgestart. Onze leerlingen van techniek helpen mee met dit project en leren veel hiervan in de échte praktijk. Lees HIER een eerder bericht hierover.

Wat doen de Energiefixers?

De Energiefixers komen naar bewoners toe in de wijken Fatima, Biest, Boshoven en Groenewoud. Dit geldt zowel voor een huurwoning of een koopwoning. Met simpele maatregelen helpen wij u om gratis de energierekening te verlagen. We brengen tochtstrips en tochtband aan, plaatsen als het nodig is een klep voor de brievenbus en plakken folie achter de radiatoren. Ook zorgen we voor LED-lampen.

Hoe zijn de energiefixers te herkennen?

Om herkenbaar te zijn dragen de Energiefixers kleding met het logo van Warm Wonen in Weert. Ziet u hen in de wijk? Dan kunt u ze altijd aanspreken.

Maak nu een afspraak!

De Energiefixers komen graag naar u toe. Maak hiervoor een afspraak via de mail: energiefixer@weert.nl, of telefonisch via 06 - 4172 9079.

Passie als kompas!