Welkom!

In de komende maanden zul je een belangrijke stap zetten: de keuze voor het voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool. Op Het Kwadrant ben je van harte welkom!

Op deze website vind je veel informatie over de stap naar de middelbare school en natuurlijk hoe en wanneer je kennis kunt komen maken op Het Kwadrant. Klik hiervoor rechts in het menu op ‘Kom kennismaken‘.

 
Folder Het Kwadrant

LVO Weert

De Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs zijn met elkaar verbonden binnen het cluster LVO Weert. De scholen hebben één gezamenlijke directie en een servicepunt dat voor alle scholen werkzaam is op het gebied van ICT, personeel, financiën, administratie en facilitair. Benieuwd welke school past bij jouw basisschooladvies? Check HIER onze interactieve poster voor het aanbod.

Download onze app!

Wil je niets missen t.a.v. onze voorlichtingsactiviteiten? Download dan nu onze app! Zo kunnen we jou nog sneller op de hoogte brengen van de activiteiten die we organiseren. Benieuwd? Download de ‘Open dag App’ in de App Store of Google Play Store en zoek naar 'het kwadrant'. De app wordt ook aangeboden in het Engels, Turks en Arabisch. Klik hiervoor op het tandwiel linksboven, ga naar 'meldingen en toestemming' en wijzig de taal.  

app_HK_site.png

Passie als kompas!