Leerlingenraad

Het Kwadrant heeft een leerlingenraad. In de Leerlingenraad zitten leerlingen die iets willen veranderen, verbeteren en/of toevoegen aan de school. Het afgelopen jaar zijn wij vooral achter de schermen bezig geweest, om te zorgen voor een goed leef- en leerkwaliteit op Het Kwadrant. Je kunt daarbij denken aan: de veiligheid in de fietsenstalling, het leerlingenstatuut, het eten in de kantine, de privacy en hygiëne op de toiletten, maar ook zijn we zeer betrokken geweest bij LSD activiteiten van dit jaar.

De leerlingenraad wordt steeds zichtbaarder binnen de school, maar ook op de site van Het Kwadrant. Natuurlijk blijven wij ook jullie aanspreekpunt binnen school en komen op voor de leerlingen op Het Kwadrant. Blijf ons volgen en lees op de site welke acties wij houden en hebben.


Bereikbaarheid

Heb je klachten of ideeën, laat het de Leerlingenraad weten! Hoe? Schrijf je ideeën op papier en stop het in de tipbox of geef het aan een leerling van de leerlingenraad. Zet er wel duidelijk op dat het voor de leerlingenraad is.

Leerlingenraad-leden.jpg

Lid worden?

Wil jij hier ook over na- en meedenken, meld je dan aan bij
Petra. 

 

Het Kwadrant


Samen leren met plezier!

Het Kwadrant

Samen leren met plezier!