Vooraankondiging voorlichtingsavond en proeflessen groep 8

20 november 2023
Terug

Van 29 januari t/m 1 februari 2024 staan op alle scholen van LVO in Weert en Cranendonck de voorlichtingsavonden met proeflessen gepland. Zit jij in groep 8? Dan ben je op elke avond samen met je ouders/verzorgers van harte welkom voor informatie over alle leerstromen en speerpunten. Ouders en leerlingen van groep 8 ontvangen binnenkort via hun basisschool een uitnodigingsbrief.


BRAVO! College

Leerlingen uit de regio Cranendonck brengen in november/december met hun basisschool een bezoek aan het BRAVO! College. Op woensdag 31 januari organiseert het BRAVO! College dan enkel een voorlichting voor ouders/verzorgers en geen proeflessen. Interesse in één van de Weerter scholen? Daar is het wel mogelijk om je aan te melden voor een proefles.


Inschrijven verplicht

Op alle locaties begint de voorlichting rond 18:30 uur met een voorlichting aan ouders/verzorgers. Ondertussen kunnen de leerlingen deelnemen aan een aantal proeflessen. De avonden eindigen rond 20:30/20:45 uur. Online inschrijven is verplicht voor leerlingen én ouders/verzorgers en kan vanaf maandag 11 december. Meer informatie over de inschrijving en het programma per school volgt.


Onderwijsaanbod

Benieuwd naar het onderwijsaanbod per school? Bekijk dan hier alvast het onderwijsaanbod LVO Weert.


Data

 • Maandag 29 januari 2024
  Het College Weert en KOERS, Parklaan 1a, Weert

 • Dinsdag 30 januari 2024
  Philips van Horne, Herenstraat 298, Weert

 • Woensdag 31 januari 2024 (alleen voorlichting, geen proeflessen)
  BRAVO! College Cranendonck, Jan van Schoonvorststraat 1, Budel

 • Donderdag 1 februari 2024
  Het Kwadrant, Thornstraat 7, Weert


Download onze app!

Wil je niets missen t.a.v. onze voorlichtingsactiviteiten? Download dan nu onze app! Zo kunnen we jou nog sneller op de hoogte brengen van de activiteiten die we organiseren. Benieuwd? Download de ‘Open dag App’ in de App Store of Google Play Store en zoek naar de school van jouw keuze.

Passie als kompas!