Bedrijfsbezoek NEWstairs en Van Eyck shutters

20 oktober 2021
Terug

In het kader van loopbaan-oriëntatie zijn 27 leerlingen van de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur afgelopen maandag op bedrijfsbezoek geweest bij NEWstairs en Van Eyck shutters te Weert. NEWstairs richt zich op het renoveren van bestaande trappen en het maken van massieve trappen. Van Eyck shutters plaatst raamdecoratie in de vorm van shutters en blinds.

Deze bedrijven passen dan ook mooi bij ons profiel Bouwen, Wonen en Interieur, meer specifiek bij de profieldelen ‘’hout en meubelverbindingen’’ en "design en decoratie’’.

Na een duidelijke presentatie waarin alle beroepen aan bod kwamen die binnen deze bedrijven uitgevoerd worden, kregen de leerlingen een mooie rondleiding door de showroom, kantoorruimtes, magazijn en de machinale waar de massieve trappen gemaakt worden.

Er was veel enthousiasme onder de leerlingen en iedere leerling had wel een goed gevoel bij één van de beroepen. Een greep uit de beroepen waar de leerlingen kennis mee hebben gemaakt zijn: adviseur, marketing/communicatie medewerker, planner, salesmedewerker, meubelmaker en trappenmonteur.

NEWstairs en Van Eyck shutters bedankt voor de gastvrijheid en de leuke maar ook leerzame middag!

Bekijk HIER de foto's van deze interessante middag.