Jongerenwerk Punt Welzijn

19 januari 2022
Terug

Vanaf januari zal het jongerenwerk van Punt Welzijn verschillende activiteiten gaan verzorgen tijdens de pauzes op Het Kwadrant. Graag stellen zij zich voor en vertellen ze graag meer over het jongerenwerk in Weert.

Het jongerenwerk richt zich onder andere op zinvolle vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, empowerment en helpt het jongeren in het vinden van hun eigen kracht en identiteit. Jongeren kunnen op een toegankelijke wijze terecht voor uiteenlopende vragen, een luisterend oor en/of advies.

Voor jongeren is het hedendaags belangrijker dan ooit om elkaar te kunnen ontmoeten, activiteiten te kunnen ondernemen, zichzelf te uiten en te ontwikkelen. Als jongerenwerkers ondersteunen wij hier de jongeren in.

Ons team bestaat uit 6 jongerenwerkers; Diederieke Brueren, Imke Gijsen, Sem Douven, Ken Loete, Dean van Zanten en Robert Rizvanovic. Op Het Kwadrant komen de jongeren voornamelijk Robert en Dean tegen. 

Voorkant-flyer-Kwadrant.jpg 

Achterkant-flyer-Kwadrant.jpg

Onze leerlingen kunnen Robert en Dean op straat vinden, op school, online en in de verschillende jongerencentra, zoals jongerencentrum de Hang Out in Boshoven, Sportpark St. Louis en jongerencentrum The Basement in Stramproy. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod op en rondom de scholen. Voor het actuele aanbod kun je altijd op de website van Punt Welzijn of Instagram Jongerenwerk_Weert kijken.

Mochten er vragen zijn dan kunnen ouders/verzorgers contact opnemen:

Robert: 06-14282446
Dean:  06-10160462