Open Huis

14 oktober 2024
Terug

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? En weet je al wat je zoekt? Ben je misschien wel nieuwsgierig naar het techniekonderwijs of ben je een creatieveling die houdt van Kunst en Cultuur? Kom dan naar één van de scholen voor Voortgezet Onderwijs in Weert of Cranendonck. Het College Weert, de Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck hebben de handen ineen geslagen om een breed onderwijsaanbod nu en in de toekomst te garanderen.

Van maandag 4 tot en met donderdag 7 november, tussen 17:00 en 21:00 uur, kun je zelf een kijkje gaan nemen!


Kom jij ook?

Op maandag 4 november ben je van harte welkom op het Open Huis van Het Kwadrant. Naast alle info over de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, krijg je deze avond ook de kans om een kijkje te nemen bij de meerjarige techniekopleiding en het praktijkonderwijs. Kom samen met je ouders/verzorgers sfeerproeven op onze prachtige school en neem actief deel aan alle activiteiten. Op deze manier leer je het gebouw al een beetje kennen en maak je kennis met alle medewerkers. 

Parkeren

In verband met de beperkte parkeergelegenheid bij de school, willen we mensen die in Weert wonen vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Degene die wel met de auto komen, kunnen de auto parkeren bij de Sligro, op het Sint Jobplein of rondom onze school. 


Overige data

Ben je naast Het Kwadrant ook nieuwsgierig naar één van onze andere scholen? Dan zien we jou graag op onderstaande data:

  • Maandag 4 november 2024: Het College Weert, Parklaan 1a, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: atheneum, gymnasium en KOERS.
                                                      
  • Dinsdag 5 november 2024: Philips van Horne, Herenstraat 298, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: mavo, havo en Agora

  • Donderdag 7 november 2024: BRAVO! College Cranendonck, Jan van Schoonvorststraat 1, Budel. 17:00 tot 21:00 uur. Onderwijs: vmbo basis en kader, BIVAK zesjarige techniekopleiding, mavo, havo en atheneum.


Meer informatie over de voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8 vind je op de pagina 'groep 7/8'. 

Passie als kompas!