Nieuws

Geslaagd Open Huis

27 oktober 2023
Terug

Op donderdag 26 oktober vond ons Open Huis plaats. We openden onze deuren voor alle leerlingen van groep 7 en 8, hun ouders en alle andere belangstellenden. 

De leerlingen konden door het hele gebouw aan de slag met diverse proefjes en opdrachten, en onze verborgen parels ontdekken. Het was fijn om zoveel mensen op onze school te mogen verwelkomen!

Presentatie

Gedurende deze avond vond er een korte, algemene presentatie plaats over wat onze school te bieden heeft. Kijk HIER deze presentatie nog eens rustig na. 

Hulp van leerlingen en bedrijven

Tijdens ons Open Huis hebben onze leerlingen ervoor gezorgd dat de bezoekers wegwijs werden gemaakt en er werd geholpen bij diverse opdrachten bij onze praktijkvakken. Dank voor jullie hulp en inzet!
Tevens was een aantal bedrijven aanwezig zodat de bezoekers al een inkijkje kregen over waar onze leerlingen later wellicht kunnen gaan werken en wat deze bedrijven doen. Ook aan deze bedrijven een woord van dank voor jullie aanwezigheid!

Voorlichtingsavond

Heb je het Open Huis gemist? Op donderdag 1 februari organiseren we een voorlichtingsavond voor ouders en proeflessen voor de leerlingen van groep 8. Jullie zijn van harte welkom! Aanmelden voor deze avond is verplicht. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Tevens kun je HIER een kort filmpje bekijken, dat een goed beeld geeft van onze school.

Foto's van het Open Huis zijn HIER terug te vinden.

Passie als kompas!