Leerlingenraad PRO

Wat houdt de leerlingenraad in?


In de leerlingenraad van Het Kwadrant PRO wordt overlegd met elkaar/worden ideeën uitgewisseld. Het gaat hierbij om

  • de belangen van alle PRO leerlingen
  • ideeën voor verbetering van de (sfeer op) school
  • het organiseren van leuke activiteiten

Wie zitten erbij?

In de leerlingenraad van PRO zitten leerlingen die op willen (leren) komen voor hun mening en die activiteiten/ideeën willen bedenken én uitvoeren. Leerlingen kiezen zelf voor de leerlingenraad! Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat wil zeggen: wanneer je je aanmeldt voor de leerlingenraad ga je ook naar de bijeenkomsten en help je ook bij de uitvoering van de activiteiten/ideeën. Mevr. Janssen en/of mevr. van Eerd begeleiden de leerlingenraad.

HK_site8.jpg

Wanneer?

Regelmatig komt de leerlingenraad van PRO bij elkaar om te overleggen. Dit wordt ingepland tijdens Passievrijdag op het 3e en/of 4e lesuur. Tegen de tijd van bijvoorbeeld het paasontbijt of  het galabal wordt er van de leerlingen van de leerlingenraad verwacht dat zij vaker overleggen en meer meehelpen om de activiteiten te kunnen realiseren.

Meer informatie

Zou jij ook bij de leerlingenraad willen of heb je vragen over de leerlingenraad, meld je dan bij mevr. v. Eerd.

Wanneer je niet in de leerlingenraad wil maar wel goede/leuke ideeën hebt, laat het dan ook a.u.b. aan ons weten!  Jullie ideeën/vragen zijn altijd welkom! De leerlingenraad vormen we samen en is er voor ons allemaal!